Vänorkestrar

Vi har äran att varmt välkomna alla kära vänner på vår magnifika filmpremiär! Evenemanget kommer att fungera som en minifestival, där ni får möta vänner från nära och fjärran under ett fartfyllt veckoslut – ni kan invänta gemensamt orkesterprogram, en underhållningsspäckad premiärvisning, festbankett, och sillfrukost på söndag.

Premiären äger rum den 3 oktober 2020 i Glaspalatset, som finns i kärnan av Helsingfors. Det ordnas gemensam transport till banketten i Urdsgjallar, TF:s nationshus i Otnäs. Själva filmvisningen föregås av ett cocktailtillfälle med otaliga händelser och finurliga aktiviteter att sysselsätta sig med. Under banketten hoppas vi däremot att ni stjäl showen och slår rekord i de bästa gücklen vi någonsin fått uppleva.

De 38 kvickaste kommer att kunna få logi i vandrarhemsstil via oss. Övernattningen sker i rum à 20 och 18 personer. Sovplats med täcke och dyna är inkluderat i detta. För de som blir utan sovplats rekommenderar vi att leta fram logi i närheten av TF, då både fredagens orkesterprogram, banketten och sillisen hålls där. Enstaka filurer kan även få inkvartering hemma hos någon av oss.

Om ni vill göra livet enkelt för er, så väljer ni Backstage Pass-paketet för 70€ per person. Detta paket inkluderar hela veckoslutets program: boende (fredag-söndag), Business Class-premiär, banketten och sillisen. Backstage Pass utan boende landar på 60€ per person. Men vi kan även väldigt varmt rekommendera Premium Exclusive, eller rentav Royal Loyal!

Vi hoppas verkligen på att få se er under vår enastående premiär. Ni är så förfärligt varmt välkomna!