Ystäväorkesterit

Meillä on kunnia kutsua teidät elokuvamme mahtavaan ensi-iltaan! Tapahtuma tulee toimimaan minifestivaalina, missä saatte aivan uskomattoman mahdollisuuden tavata sydänystäviä sekä läheltä että kaukaa tapahtumarikkaan viikonlopun aikana – odotettavissa on yhteistä orkesteriohjelmaa, viihdetäytteinen ensi-ilta, juhlabanketti ja vielä sillis seuraavana päivänä. 

Ensi-ilta pidetään 3 lokakuuta 2020 Lasipalatsissa, joka löytyy Helsingin sydämestä. Elokuvanäytöstä edeltää cocktailtilaisuus, jossa on mahdollisuus sukeltaa juhlatunnelmaa hauskojen aktiviteettien pariin. Järjestämme yhteiskuljetuksen, joka vie juhlijat perille Urdgjallariin, TF:n rakennus Otaniemessä, jossa banketti järjestetään. Banketin aikana toivomme teidän astuvan parrasvaloihin ja lyövän ennätyksiä parhaimmilla sketseillä ja pienryhmäesityksillä mitä TF:llä on koskaan todistettu! 

Jos haluatte tehdä elämänne helpoksi, valitsette Backstage Pass-paketin, joka kustantaa 70€ per henkilö. Tämä paketti sisältää koko viikonlopun ohjelman: majoituksen (perjantai-sunnuntai), Business Class ensi-illan, banketin ja silliksen. Backstage Pass ilman majoitusta on hinnaltaan 60€ per henkilö. Voimme tosin myös lämpimästi suositella Premium Exclusive-pakettia tai ehkäpä jopa Royal Loyal-pakettia!