Liput

Alkuperäiseen ensi-iltaan, 18.4, hankitut liput ovat voimassa myös siirretylle ensi-illalle, 3.10.2020. Ole yhteydessä meihin osoitteella projektet@humps.fi, mikäli haluat perua lippusi.

Klikkaa lippukuvakkeita niin pääset verkkokauppaan!

Peruslippu ensi-iltaan. Tylsää, eikö totta? Scrollaa alaspäin, niin löydät muunlaisia lipputyyppejä!

8 / 15 € – vain ensi-ilta

VIP-liput ensi-iltaan! Nauti ensi-illasta paremmilta paikoilta ikioman uniikin goodiebagin kera – eli saat todellakin vastinetta rahoillesi. Business Class-lipun voi ostaa joko vain ensi-iltaan, tai Combo-lippupakettina, johon sisältyy myös pöytäjuhla.

25 € – vain ensi-ilta | 45 / 55 € – Combo-liput

VIP-paketti koko viikonlopun ohjelmaan! Juhlapaketti ystävyysorkestereille, gamyhleille ja juhlaintoilijoille: tässä sinulle monipuolisin tapa osallistua perjantain iltaohjelmaan, ensi-iltaan, pöytäjuhlaan ja sunnuntain sillikselle. Backstage-Pass sisältää kaikki Business Class edut.

60 € – ilman majoitusta | 70 € – majoituksen kanssa

Kannatuslippu: Nauti ensi-illasta paremmilta paikoilta ikioman uniikin goodiebagin kera – näitä spesiaaleja lahjoja et saa mistään muualta. Premium Exculsive-lipun voi ostaa vain ensi-iltaan tai Combo-lippupakettina, johon sisältyy myös pöytäjuhla.

80 € – vain ensi-ilta | 110 € – Combo-lippu

Kannatuslippu omalla aitiolla neljälle ihmiselle! Koe ensi-ilta aivan erilaisesta perspektiivistä kolmen valitsemasi henkilön seurassa. Saatte Premium Exculsive etujen lisäksi yllätyslahjan aitioon. Huomioithan, että liput pöytäjuhlaan ostetaan erikseen.

400 € – ensi-ilta neljälle henkilölle | 520 €  – ensi-ilta pöytäjuhlan kanssa neljälle henkilölle

Tervetuloa pöytäjuhlaan ja jatkoille! Tarjoamme kolmen aterian illallisen ja toivomme, että myös vieraat viihdyttävät omilla ohjelmanumeroilla. Pöytäjuhlan hinta on kaikissa lipputyypeissä sama.

30 € – alkoholillinen pöytäjuhla | 25 € – alkoholiton pöytäjuhla

Hinnat ovat merkitty alennusryhmähinta / normaalihinta. Alennusryhmään kuuluvat opiskelijat, varusmiehet, lapset ja eläkeläiset. Varaudu esittämään voimassa oleva alennukseen oikeuttava todistus.