Biljetter

Biljetter som är skaffade för det ursprungliga premiärdatumet, 18.4, är i kraft även för den nya premiären, 3.10.2020. Kontakta oss via projektet@humps.fi ifall du vill avboka din biljett.

Observera att det krävs en skild anmälan för att aktivera sin biljett på premiären. Mer information skickas per mejl åt nya biljettköpare. Ifall du redan köpt biljett och inte fått infon, vänligen kontakta oss på projektet@humps.fi.

Biljetter finns till salu!

Klicka på biljettikonerna för att komma till webshopen!

Basbiljett för premiären. Tråkigt, eller hur? Scrolla ner för att kolla in de övriga biljettyperna!

8 / 15 € – premiär

VIP-biljett för premiären! Njut av premiären från en bättre plats, i sällskap av din unika goodiebag – absolut värt att satsa den lilla slanten extra.

20 / 25 € – premiär

Understödsbiljett: njut av premiären från de bästa platserna, i sällskap av din unika goodiebag – dessa specialtillverkade souvenirer kommer du inte att stöta på annanstans.

80 € – premiär

Understödsbiljett med privatloge för fyra personer! Se premiären från ett annat perspektiv, i sällskap av de personer du själv väljer att ta med. Ni får alla förmåner från Premium Exclusive-klassen, samt en överraskningsgåva i loget.

400 € – premiär för 4 pers

Priserna är listade enligt rabattgrupper / normalpris. Ifall du köpt en biljett till rabattgruppspris skall du kunna uppvisa intyg på att du är berättigad till studerande-, bevärings-, barn-, eller pensionärsbiljett.