Biljetter

Biljetter som är skaffade för det ursprungliga premiärdatumet, 18.4, är i kraft även för den nya premiären, 3.10.2020. Kontakta oss via projektet@humps.fi ifall du vill avboka din biljett.

Klicka på biljettikonerna för att komma till webshopen!

Basbiljett för premiären. Tråkigt, eller hur? Scrolla ner för att kolla in de övriga biljettyperna!

8 / 15 € – enbart premiär

VIP-biljett för premiären! Njut av premiären från en bättre plats, i sällskap av din unika goodiebag – absolut värt att satsa den lilla slanten extra. Business Class kan köpas för bara premiären, eller som paket med bankettplatser via ’Combo’-biljetterna.

25 € – enbart premiär | 45 / 55 € – Combo-biljetter

VIP-paket för hela veckoslutets program! Partypaketet för vänorkestrar, gamyhler och festentusiaster – här får du på det behändigaste sättet ta del av fredagens kvällsprogram, premiären, banketten och söndagens sillis. Backstage Pass inkluderar alla Business Class-förmåner.

60 € – utan inkvartering | 70 € – med inkvartering

Understödsbiljett: njut av premiären från de bästa platserna, i sällskap av din unika goodiebag – dessa specialtillverkade souvenirer kommer du inte att stöta på annanstans. Premium Exclusive kan köpas för bara premiären, eller som paket med bankettplatser via ’Combo’-biljetterna.

80 € – enbart premiär | 110 € – Combo-biljett

Understödsbiljett med privatloge för fyra personer! Se premiären från ett annat perspektiv, i sällskap av de personer du själv väljer att ta med. Ni får alla förmåner från Premium Exclusive-klassen, samt en överraskningsgåva i loget. Vänligen observera att denna biljettyp inte inkluderar bankettplatser, utan de köps skilt.

400 € – premiär för 4 pers | 520 € – med bankett för 4 pers

Välkommen på bankett och efterfest! Vi kommer att avnjuta en trerätters middag, och hoppas på att gästerna bidrar med programnummer! Priset för banketten är samma för alla oberoende av premiärens biljettyp.

30 € – bankett med alkoholpaket | 25 € – alkoholfri bankett

Priserna är listade enligt rabattgrupper / normalpris. Ifall du köpt en biljett till rabattgruppspris skall du kunna uppvisa intyg på att du är berättigad till studerande-, bevärings-, barn-, eller pensionärsbiljett.